Museumcafé

Welkom in ons gezellige museumcafé!

Voor een heerlijk kopje koffie, een smaakvolle thee of een verrukkelijk gebakje ben je van harte welkom in ons museumcafé. Of je nu een bezoek aan het museum brengt of gewoon even wilt ontspannen met een drankje, wij staan voor je klaar.

Even bijkomen zonder museumbezoek? Geen probleem!

Stap binnen bij de museumbalie en laat ons weten dat je alleen iets wilt drinken. Onze vriendelijke medewerkers begeleiden je graag naar het café. Neem plaats en geniet van de sfeer.

Tot snel in het Waterliniemuseum!

Auditorium Waterliniemuseum

Het auditorium bevindt zich in het Waterliniemuseum. De ruimte is voorzien van alle gemakken voor audio en video en biedt plaats aan tot 165 personen. De ruimte biedt ook een prachtig uitzicht over de maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie op onze binnenplaats.

In overleg met u stellen wij een arrangement samen waarbij u uw evenement onder meer kunt combineren met een bezoek aan het museum of een rondleiding over Fort bij Vechten.

Horeca, feesten en partijen

Waterliniemuseum Fort bij Vechten biedt een bijzondere locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Het historische fort en het bijzondere verhaal van de waterlinies in het museum kunnen uw evenement tot een unieke belevenis maken.

De mogelijkheden voor uw bijeenkomst:

  • Sfeervolle ruimtes voor 10 tot 200 personen
  • Combineer uw evenement met een bezoek aan het museum of rondleiding over het fort
  • Diverse koffie-, lunch- en borrelarrangementen
Meer informatie voor een zakelijke bijeenkomsten, feesten of grotere partijen? Klik de button ‘Fort Vechten’ hiernaast!

Waterliniemuseum als fotolocatie of filmlocatie

Ben je onder de indruk van ons museum en de buitenlocatie? Lijkt het je gaaf om onder begeleiding de meest bijzondere plekjes vast te leggen?
Mail info@waterliniemuseum.nl voor meer informatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Naast het auditorium kunt u ook gebruik maken van verschillende ruimtes op het fort. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten en denken met u mee om uw evenement tot een succes te maken. Voor het auditorium en foto of filmsessies kunt u contact opnemen met info@waterliniemuseum.nl. Voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen verwijzen wij u graag door naar fortvechten.nl.