Zakelijke bijeenkomsten in het Waterliniemuseum

Waterliniemuseum Fort bij Vechten biedt een bijzondere locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Het historische fort en het bijzondere verhaal van de waterlinies in het museum kunnen uw evenement tot een unieke belevenis maken.

De mogelijkheden voor uw bijeenkomst:

  • Sfeervolle ruimtes voor 10 tot 200 personen
  • Combineer uw evenement met een bezoek aan het museum of rondleiding over het fort
  • Diverse koffie- en lunch- en borrelarrangementen
Reduit fort vechten
Auditorium

Auditorium Waterliniemuseum

Het auditorium bevindt zich in het Waterliniemuseum. De ruimte is voorzien van alle gemakken voor audio en video en biedt plaats aan tot 165 personen. De ruimte biedt ook een prachtig uitzicht over de maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie op onze binnenplaats.

In overleg met u kunnen stellen wij een arrangement samen waarbij u uw evenement onder meer kunt combineren met een bezoek aan het museum of een rondleiding over Fort bij Vechten. Ook kunnen wij verschillende lunch-, borrel of dinerarrangementen verzorgen.

Waterliniemuseum als fotolocatie of filmlocatie

Ben je onder de indruk van ons museum en de buitenlocatie? Lijkt het je gaaf om onder begeleiding de meest bijzondere plekjes vast te leggen?  Vraag dan naar meer informatie door te mailen naar info@waterliniemuseum.nl

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Naast het auditorium kunt u ook gebruik maken van verschillende ruimtes op het fort. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten en denken met u meer om uw evenement tot een succes te maken. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand formulier.