SPOREN | Herman H. van Doorn 

Van 11 november 2023 tot en met 25 februari 2024

 

Het Waterliniemuseum Fort bij Vechten kondigt met enthousiasme de tentoonstelling ‘Sporen’ van kunstenaar Herman H. van Doorn aan. Vanaf 11 november is deze indrukwekkende tentoonstelling te zien. Naast van Doorn zijn interpretatie van het nu, zijn ter verdieping ook foto’s uit het verleden toegevoegd.

Over de tentoonstelling:

Herman H. van Doorn legt met zijn camera de wereld vast zoals die is. Het landschap in beweging, gevormd door sporen die de mens achterlaat. Die dynamiek is wat hem prikkelt en dit is precies wat hij ervaart tijdens een vakantie in noordoost Frankrijk. In Verdun is geschiedenis vastgelegd in het landschap en in het menselijk geheugen. Hij raakt geïnspireerd door de grenzeloze natuur die sporen laat vervagen, verdwijnen en een nieuw verhaal creëert. De foto’s zijn getuigen van onze nalatenschap waarin het onzichtbare weer zichtbaar wordt.

Kom naar de tentoonstelling en ontdek de sporen die Van Doorn heeft vastgelegd in dit bijzondere gebied. Vanaf 11 november tot en met 25 februari 2024 te zien in het Waterliniemuseum.

© Herman H. van Doorn