Vier jouw feestje op het fort

Ben je op zoek naar een avontuurlijke locatie voor een kinderfeestje? In het Waterliniemuseum en op het terrein van Fort bij Vechten is voldoende te beleven.

Met je vriendjes en vriendinnetjes wordt je eerst ontvangen in een spannende ruimte in de bomvrije kazerne met limonade en wat lekkers. Hierna bezoek je het Waterliniemuseum of één van de wisseltentoonstellingen. Vervolgens is er binnen en buiten van alles te doen en is er alle ruimte om te spelen.

VR-parachutesprong in het Waterliniemuseum

Het Sterk Water Kinderfeestje

Met dit kinderfeestje bezoek je het Waterliniemuseum en ontdek je zelf hoe water een wapen kan zijn. Vooraf worden jullie ontvangen in de bomvrije kazerne en na jullie bezoek aan het museum kunnen jullie nog van allerlei activiteiten op het fort doen. De kosten voor dit kinderfeestje bedragen €10,- per persoon en dit is inclusief:

  • Ontvangst met drinken en wat lekkers
  • Huur van een chambree (voor ontvangst en/of om te knutselen)
  • Bezoek Waterliniemuseum (inclusief parachutesprong met een VR-bril)
  • Speurtocht Verken het Fort
expo waanzinnige boomhut

Het Waanzinnige Boomhut Kinderfeestje

Met dit kinderfeestje krijgen jullie exclusief toegang tot de Waanzinnige Boomhut Doe Expo. In deze ruimte krijgen jullie limonade en wat lekkers voordat je aan de slag gaat met het Waanzinnige Boomhut Doe Boekje. De kosten voor dit kinderfeestje bedragen €10,- per persoon en dit is inclusief:

  • Ontvangst met drinken en wat lekkers
  • Exclusieve toegang tot de Waanzinnige Boomhut Doe Expo (2 uur)
  • Waanzinnige Boomhut Doe Boekje
  • Toegang tot het Waterliniemuseum

Wat is er nog meer te doen op het fort?

Paal krachtpatsersroute fort vechten

Krachtpatsersroute

In chambree 13 vind je meer informatie over dieren en planten: de echte krachtpatsers op het fort. Kom meer te weten welke tactieken zij hebben toegepast om op dit fort te (over) leven.

schommels fort vechten

Schommelnetwerk

Kom lekker schommelen op het fort. In de bomen heeft Chiel Kuijl een schommelnetwerk opgehangen waarin jong en oud kan komen spelen en genieten van de natuur op het fort.

knutselenfort

Knutselen (meerprijs)

Vanuit het Waterliniemuseum kunnen we diverse knutselactiviteiten aanbieden. Deze zijn per seizoen verschillend, dus informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje aanvragen

Kom jij jouw feestje vieren bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reservering aan te maken.