Vier jouw feestje op het fort

Ben je op zoek naar een avontuurlijke locatie voor een kinderfeestje? In het Waterliniemuseum en op het terrein van Fort bij Vechten is voldoende te beleven. Met je vriendjes en vriendinnetjes wordt je ontvangen in een spannende ruimte in de bomvrije kazerne met limonade en wat lekkers. Hier kunnen cadeautjes en spannende verhalen worden uitgewisseld. Vervolgens bezoeken jullie het Waterliniemuseum, waar je alles ontdekt over forten en waterlinies en onder meer een parachutesprong over de Nieuwe Hollandse Waterlinie kunt maken!

Na jullie bezoek aan het museum is er nog voldoende tijd over om te spelen op het terrein van Fort bij Vechten. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht naar de dieren en planten op het fort met de krachtpatsersroute of kom lekker knutselen in de bomvrije kazerne.

Kinderfeestje arrangement

De kosten voor een kinderfeestje bedragen €10,- per persoon en dit is inclusief:

  • Ontvangst met drinken en wat lekkers
  • Huur van een chambree (voor ontvangst en/of om te knutselen)
  • Bezoek Waterliniemuseum (inclusief parachutesprong met een VR-bril)
  • Krachtpatsers in de Natuur route op het terrein van Fort bij Vechten.

Krachtpatsers in de Natuur

In chambree 13 vind je meer informatie over dieren en planten: de echte krachtpatsers op het fort. Kom meer te weten welke tactieken zij hebben toegepast om op dit fort te (over) leven. Van aanvallen, verdedigen, camoufleren tot super slim zijn. Vanuit hier start ook een wandeling van ca 1,2 kilometer op en om het fort met leuke opdrachten voor de kinderen.

Kinderfeestje aanvragen

Kom jij jouw feestje vieren bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reservering aan te maken.