Avondopenstelling bij het Waterliniemuseum:
Een Kunstzinnige Belevenis

Het Waterliniemuseum opent op 5 april haar deuren voor een speciale avondopenstelling ter ere van Museumweek 2024. Tussen 18:30 en 22:00 uur kunnen bezoekers genieten van een unieke kunstervaring, waarbij verschillende kunstenaars hun talenten tentoonstellen. Meld je aan!

Op 5 april is het zover: we openen onze deuren voor een buitengewone avondopenstelling ter ere van Museumweek 2024.Van 18:30 tot 22:00 uur nodigen we jou uit om deel te nemen aan een betoverende kunstervaring, waarbij verschillende getalenteerde kunstenaars hun werk zullen tentoonstellen.Maar dat is niet alles! Naast ons unieke programma blijft onze vaste tentoonstelling ook toegankelijk, zodat je kunt genieten van een compleet museumbezoek.

Dit staat je te wachten:

1. Spoken Word Performances: Laat je meeslepen door krachtige woorden en poëzie, gedeeld door Patrick Abma en Tesse Reversma.

2. Lezing over Vleermuizen: Leer meer over deze fascinerende nachtdieren en hun rol op de forten, gepresenteerd door Hans Nap | 19:15.

3. Interactief Kunstwerk van het Utrechtse collectief Katpatat: Laat je verrassen door de fusie van kunst en technologie en teken mee!

4. Vertoning van de prijswinnende documentaire ‘VAART – Een ode aan stadsnatuur’: Ontdek de schoonheid van de stadsnatuur met Suzanne van Leendert’s prachtige film, die de Klopvaart in Utrecht als haar ‘achtertuin’ beschouwt | 20:30.

5. Muziek door ‘The Blueglass Band’: Geniet van de betoverende country-folk klanken van Gijs Ravensbergen, Arie Rinsema en Kai Huiber.

Avondrondleidingen : Verken het museum en het terrein onder begeleiding van een ervaren gids. Neem je zaklamp mee en ontdek het gebied in het donker! Meld je ter plaatse aan voor deze spannende rondleiding | 21:00. 

Mis deze kans niet om een onvergetelijke avond vol kunst en ontdekking te beleven! Zorg dat je erbij bent en reserveer jouw plekje door te mailen naar welkom@waterliniemuseum.nl, dit kan via de knop hieronder.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 5 april!

Toegang: Gratis voor museumkaarthouders tijdens de avondopenstelling.
50% korting op entree voor niet museumkaarthouders

Locatie: Waterliniemuseum Fort bij Vechten, Achterdijk 12, 3981 HB, Bunnik.
Parkeren? 4.50 | Fiets? Gratis

Voor meer informatie en aanmelding: Bezoek onze website op www.waterliniemuseum.nl.
Meld je aan door te mailen naar welkom@waterliniemuseum.nl