Binnen zitten met de kinderen in de winter? Nergens voor nodig. Mutsen op, handschoenen aan en lekker naar buiten. Er is zoveel te beleven! ANWB verzamelde 20 winterwandelingen speciaal voor jonge kinderen: niet te lang en met een leuk thema.

Met onze speurtocht Verken het Fort ontdekken stoere jongens en meisjes de natuur en gebouwen op Fort bij Vechten. Ze doen dit aan de hand van een opdrachtenboekje dat verkrijgbaar is voor €1,50 bij het Waterliniemuseum. De route neemt ongeveer een uur in beslag en kan dus ook mooi gecombineerd worden met een bezoek aan het Waterliniemuseum, waar van alles te beleven is en waar je met een Virtual Reality bril een parachutesprong over de waterlinies kunt maken.

Op de website van de ANWB kun je jouw foto’s van deze wandeling delen. Hier vind je ook meer kinderwinterwandelingen.