De Waanzinnige Boomhut Doe Expo

28 april – 28 oktober 2018

De kinderboekenserie De waanzinnige boomhut, van auteur Andy Griffiths en illustrator Terry Denton, is enorm populair. Hun werk is meermaals bekroond. Inmiddels is het zevende boek uit en de boomhut telt al 91 verdiepingen! Andy en Terry beleven en creëren de meest fantasievolle avonturen. Er zijn reuzenhaaien, een bananenvergroter, een tijdmachine, een reuzenspinnenweb en groenten die mensensoep maken! Andy en Terry beleven de dolste avonturen en proberen ook nog hun boeken op tijd klaar te krijgen.

In het Waterliniemuseum hebben kunstenaars de wonderlijke wereld van Andy, Terry en Jill verbeeld in objecten en doe- en beleef-opdrachten. In deze doe-expo worden creativiteit en inlevingsvermogen van de bezoekers op de proef gesteld.

Op het grote terrein van Fort bij Vechten kunnen kinderen hun energie kwijt op diverse buitenspeel-kunstobjecten. De doe-expo daagt kinderen uit om te spelen, samen te werken en in de wereld van de boeken te stappen, maar ook in die van hun eigen waanzinnige verhaal.