Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober vindt alweer de 18e editie van Vormgevers in Hout plaats op Fort bij Vechten. Vormgevers in Hout is een jaarlijkse houtexpositie waar een grote variatie aan producten uit Nederlands hout te zien is. Dit jaar zijn er veel nieuwe exposanten, éénderde van de bijna 60 exposanten exposeert voor het eerst op het Fort. En met 2 meubelmakers uit Ierland en de aanwezigheid van het Vlaamse Gilde van Houtdraaiers, heeft de expositie zelfs een internationaal tintje.

De expositie wordt elk jaar in het derde weekend van oktober gehouden. Diverse kunstenaars, houtzagers, houtdraaiers, meubelmakers, instrumentbouwers en anderen die hout be- of verwerken presenteren hun werk. Deze producten zijn zelf ontworpen, op modern ambachtelijke wijze gemaakt en op een milieuvriendelijke en duurzame manier afgewerkt.

vormgevers in hout

Praktische informatie en bezoek Waterliniemuseum

De poorten zijn zaterdag en zondag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Entree voor volwassenen is 7,50 euro, voor kinderen tot 12 jaar €3,50. Vrienden van Fort Vechten (donateurs) mogen op vertoon van hun donateurspas gratis met twee personen naar binnen. Het Waterliniemuseum kan op deze dagen voor €3,50 bezocht worden in combinatie met een entreebewijs voor Vormgevers in Hout. Kijk voor meer informatie op www.vormgeversinhout.nl.