15 t/m 17
April

Paasweekend: Rondom Fort bij Vechten

Ontdek Fort bij Vechten vanuit het perspectief van de vijand

Bunker
Rondom Fort bij Vechten
Bunker2

In het Paasweekend kun je Fort bij Vechten ook van buitenaf ontdekken. Rondom Fort bij Vechten neemt je mee langs het fort en de verschillende bunkers uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog op het buitenterrein. Tijdens deze rondleiding maak je kennis met de kracht en pracht van Fort bij Vechten vanuit het perspectief van de vijand.

Rondom Fort bij Vechten wordt aangeboden van zaterdag 15 t/m maandag 17 april. De rondleiding vertrekt om 14.00 bij het Waterliniemuseum en zal ongeveer een uur in beslag nemen. Deelname is gratis.

5 en 6
Mei

Mumbai Color Festival en Geheime Liefde

Op 5 en 6 mei vinden respectievelijk het Mumbai Color Festival en Geheime Liefde plaats op het terrein van Fort bij Vechten. Het Waterliniemuseum is dan niet bereikbaar en dus gesloten.

Kijk voor meer informatie over deze festivals op de websites van Mumbai Color Festival en Geheime Liefde. Vanaf maandag 1 mei zal er voor deze festivals opgebouwd worden. Het fort is tijdens de werkzaamheden gewoon toegankelijk en het Waterliniemuseum is in deze week en op zondag 7 mei gewoon geopend.