Zakelijke bijeenkomsten in het Waterliniemuseum

Waterliniemuseum Fort bij Vechten biedt een unieke locatie voor uitjes en evenementen. Op het fort bevinden zich diverse sfeervolle ruimtes met elk hun eigen sfeer en die geschikt zijn vanaf 20 tot 200 personen. We bieden verschillende arrangementen om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij uw wensen voor uw evenement.

Het historische fort en het bijzondere verhaal van de waterlinies in het museum kunnen uw evenement tot een unieke belevenis maken. Combineer uw evenement bijvoorbeeld met een rondleiding over het fort of een bezoek aan het museum.

reduit fort vechten
auditorium waterliniemuseum

Auditorium Waterliniemuseum

Het auditorium bevindt zich in het Waterliniemuseum. De ruimte is voorzien van alle gemakken voor audio en video en biedt plaats aan tot 165 personen. De ruimte biedt ook een prachtig uitzicht over de maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie op onze binnenplaats.

In overleg met u kunnen stellen wij een arrangement samen waarbij u uw evenement onder meer kunt combineren met een bezoek aan het museum of een rondleiding over Fort bij Vechten. Ook kunnen wij verschillende lunch-, borrel of dinerarrangementen verzorgen.

Vergaderen in het museum

Het Waterliniemuseum biedt een inspirerende omgeving om in te vergaderen. Zowel in het museum als in de bomvrije kazerne zijn hiervoor meerdere ruimtes ingericht. We kunnen hierbij de catering voor u verzorgen met koffie, thee, fortkoeken en gebak. In overleg kunnen we afhankelijk van het type bijeenkomst daarnaast nog veel meer arrangementen en activiteiten mogelijkheden. Combineer uw vergadering bijvoorbeeld met een rondleiding over het fort of een bezoek aan het Waterliniemuseum.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Naast het auditorium kunt u ook gebruik maken van verschillende ruimtes op het fort. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten en denken met u meer om uw evenement tot een succes te maken. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand formulier.