Wilt u het Waterliniemuseum bezoeken met een groep?

Voor groepen biedt het Waterliniemuseum verschillende mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs. In overleg met u kunnen we verschillende arrangementen bieden voor een leuk dagje uit, kinderfeestjes of een zakelijke bijeenkomst. Hierin kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan het museum combineren met:

  • ontvangst met koffie, thee en/of gebak
  • een welkomstwoord over de geschiedenis van de waterlinies en Fort bij Vechten
  • een exclusieve rondleiding over het terrein van Fort bij Vechten, door het reduit of naar Castellum Fectio
  • een lunch- of dinerarrangementen (vanaf 25 personen)
  • verschillende activiteiten op het fort

Museum + Fort bij Vechten (3 a 4 uur)

Veel groepen combineren een bezoek aan het Waterliniemuseum met een rondleiding over het terrein en door de gebouwen van Fort bij Vechten. Door eerst het museum te bezoeken leer je op interactieve wijze van alles over de waterlinies. Vervolgens nemen onze gids je mee voor een rondleiding over het fort waarbij je van alles te weten komt over de geschiedenis en geheimen van Fort bij Vechten en de verdediging van de stad Utrecht.

Groepen vanaf 10 personen kunnen het museum met korting bezoeken voor €8,- per persoon. De kosten voor een rondleiding zijn €4,50 voor een volwassene, €3,00 voor een kind t/m 12 jaar en is gratis voor kinderen t/m 4 jaar. Groepen kunnen ook een gids voor een rondleiding (tot 20 personen) reserveren voor €65,-.

Waterliniemuseum WO1 film

Reserveren voor een groep (vanaf 10 personen)

Wij denken graag met u mee om uw bezoek aan het Waterliniemuseum zo plezierig mogelijk te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gids of ruimte te reserveren.